informatii proiect

Acest nou proiect rezidential se afla situat pe strada Alexandru Balas nr. 12, amplasamentul si intregul set de dotari dandu-i caracterul exclusivist, specific proiectelor INTEGRA. Optimizand conceptul, acest ultim program rezidential are doar 13 apartamente, pastrandu-se un caracter elitist, modern si confortabil.

Zona in care se gaseste acest proiect este exclusiv rezidentiala, avand o dezvoltare deosebita in ultimii ani, perioada in care s-au construit in primul rand locuinte unifamiliale (case), dar si cateva imobile cu un numar de 10-12 apartamente si un regim de inaltime de maxim P+3. 

Amplasarea proiectului da valoare deosebita apartamentelor, iar beneficiarilor confort, liniste si detasare. Gradul de confort este dat si de facilitatile deosebite ale imobilelor si generozitatea suprafetelor.
  
Cladirea este dotata cu lift interior de 6 persoane, iar casa scarii are dimensiuni generoase si este luminata datorita acoperisului, care este un luminator pe toata suprafata. Parcela este amenajata cu locuri de parcare, zona verde si banci de odihna.

4 camere penthouse

Living & dining

generos si luminos

Dormitor

spatios si aerisit

BAIE

utila si confortabila

bucatarie

moderna si functionala

parcare

pentru fiecare apartament

spatii verzi

atent amenajate

spatii verzi

atent amenajate

spatii verzi

atent amenajate
↰ pagina principala