Despre noi

1998 - 2003

Firma mama a grupului INTEGRA, “17 Marks Company SRL” a fost infiintata in anul 1998.

Obiectivele noastre au fost inca de la inceput foarte ambitioase, propunandu-ne sa oferim solutii si produse de calitate la preturi rezonabile in domenii variate: dezvoltare imobiliara, constructii rezidentiale si industriale, amenajari interioare, productie si import de mobilier si decoratiuni.

Toate aceste produse si servicii sunt promovate sub brand-ul INTEGRA, devenind in timp, la nivel local, un brand sinonim calitatii si seriozitatii.
In anul 1999 am inceput constructia unei case pilot ce va face parte ulterior din proiectul rezidential Lidia, primul proiect imobiliar sub brand-ul INTEGRA. In perioada respectiva nu existau astfel de proiecte pe piata imobiliara locala.

Noutatea acestui proiect a constat in realizarea, inainte de constructia imobilelor, a tuturor utilitatilor necesare (apa, canal, gaz, curent) si amenajarea drumului de acces.
In aceasta perioada se desfasoara dezvoltarea propriu-zisa a proiectului Lidia prin contractarea si constructia personalizata a locuintelor unifamiliale. 

Acest proiect a devenit unul de referinta pe piata din Timisoara datorita dezvoltarii complete a zonei rezidentiale, proiectelor variate de locuinte si finisajelor de calitate.
In anul 2003 am finalizat partea rezidentiala a proiectului Lidia prin constructia celor 22 de locuinte unifamiliale. 

In acelasi an am demarat a doua activitate de baza a grupului INTEGRA, aceea de productie, import si comercializare de mobilier, complementara activitatii de dezvoltare imobiliara.

Am inaugurat primul show-room in centrul orasului si am demarat productia de mobilier din pal melaminat.

2004 - 2007

In anul 2004 am demarat al doilea proiect imobiliar. Acesta este situat pe Calea Martirilor si cuprinde 8 locuinte unifamiliale, cu toate utilitatilesi facilitatile de acces.

In ultimul trimestru al anului 2004 am inaugurat al doilea show-room de mobilier INTEGRA pe Bd-ul Liviu Rebreanu.
In acest an am finalizat proiectul imobiliar de pe Calea Martirilor si am comercializat cele 8 locuinte unifamiliale.

Simultan am finalizat cladirea de birouri si spatii comerciale din cadrul proiectului Lidia. Aceasta cladire devine si sediul firmelor din grupul INTEGRA.
In anul 2006 am demarat proiectul Integra Nord in localitatea Dumbravita in cadrul careia se construiesc 7 duplexuri si 14 locuinte unifamilale.

Tot in acest an am inaugurat showroom-ul de mobilier de birou, comercial si hotelier din cadrul cladirii proprii de pe strada Lidia ce dispune de spatii generoase de prezentare.
Incepand cu anul 2007 productia si depozitarea de mobilier se desfasoara in noua hala de productie achizitionata in cadrul platformei industriale Incontro. Linia de productie este in intregime inlocuita cu utilaje moderna cu comanda numerica, trecandu-se astfel la o productie de serie. 

In plus, am inceput constructia a doua cladiri cu un total de 30 de apartamente in localitatea Dumbravita.
Acestea dispun de suprafete generoase cu 2, 3 sau 4 camere.

2008 - 2011

In anul 2008 am demarat proiectul de apartamente din zona Lidia-Mures, acesta beneficiind de toata experienta acumulata de-a lungul anilor in dezvoltare rezidentiala.

Acesta este proiectul cel mai luxos, cu elemente deosebite: suprafetele generoase ale apartamentelor si ale teraselor, parcare la demisol, lift, spatii verzi in terasele de la ultimul nivel, bucatarii echipate cu mobilier marca INTEGRA si electrocasnice incorporabile.
La inceputul anului 2009 am extins showroom-ul de pe strada Lidia, oferind si mobilier pentru casa in completarea celui pentru birouri, hoteluri si spatii comerciale.

O parte importanta a mobilierului pentru casa este importat de la firma Arte-M din Germania a carui reprezentant pentru Romania am devenit incepand cu acest an.
In anul 2010 am finalizat si comercializat proiectul Lidia-Mures, avand un total de 16 apartamente cu 1, 2 si 3 camere in imobilul construit pe o parcela de 1.400 mp.

Toate apartamentele beneficiaza de un grad ridicat de confort dat atat de facilitatile deosebite ale imobilului, cat si de generozitarea suprafetelor disponibile.
In anul 2011 am demarat constructia “Lidia-Mures II”, un proiect rezidential exclusivist situat in zona cuprinsa intre Calea Martirilor, Calea Urseni, Muzicescu si Lidia, proiect finalizat cu succes in anul urmator.

Acesta a fost cel de-al 2-lea imobil din cadrul acestui proiect, imobil cu 15 apartamente avand finisaje deosebite si un plus de confort. Alte beneficii suplimentare au devenit totodata parte din conceptul INTEGRA.

In acelasi an am inaugurat magazinul Arte-M situat in Iulius Mall Timisoara.
Shop-ul Arte-M ofera solutii de mobilier complete si accesorii import Germania la un excelent raport calitate – pret. Discutam de un concept nou in Romania fiind primul magazin de mobilier situat intr-un mall , clientii beneficiand astfel de acces la produse noi si la consultanta de specialitate zilnic de la orele 10 la 22.

2012 - 2015

Am finalizat cu succes imobilul “Lidia-Mures II” ca parte a unui proiect rezidential exclusivist.

Totodata am dezvoltat conceptul de mobilare din Iulius Mall Timisoara prin inaugurarea noului shop Integra alaturi de cel existent, Arte-M.
Astfel clientii beneficiaza de solutii de mobilare complete avand la dispozitie inclusiv intreg portofoliul de produse Integra expuse intr-un spatiu generos si beneficiand de consultanta de specialitate zilnic intre orele 10 si 22.
Am demarat constructia “Lidia-Mures III”, acesta fiind cel de-al 3-lea imobil din cadrul proiectului Integra, imobil situat in zona rezidentiala cuprinda intre Calea Martirilor, Calea Urseni, Muzicescu si Lidia, pe strada Claude Debussy.

Prin acest al 3-lea imobil (dintr-un minim de cinci ca parte a proiectelor Integra) se respecta traditia Integra pentru solutii de constructie si amenajare pentru casa cu o atentie aparte la detaliu.
In 2014 am dezvoltat proiectul rezidential Lidia-Mures IV, situat exact langa proiectul anterior.

Astfel, continuand traditia INTEGRA, prin acest concept rezidential exclusivist cu 12 apartamente a cate 2, 3 si 4 camere, am pastrat aceleasi facilitati si dotari deosebite: lift interior, o casa a scarii generoasa si luminata datorita acoperisului (luminator pe intreaga suprafata), locuri de parcare atent amenajate pe parcela, zona verde si banci de odihna.

Cat priveste showroom-ul de mobilier de casa din Iulius Mall, acesta a fost relocat si reamenajat integral, punand astfel la dispozitia clientilor un shop modern ce ofera solutii complete de mobilare, productie proprie si import Germania & Italia.
2015 este anul in care am inceput constructia celui de-al 5-lea imobil din cadrul conceptului Lidia-Mures, raspunzand astfel unei cereri legitime de proiecte rezidentiale exclusiviste la un excelent raport calitate-pret.

In plus, acesta fiind situatia in continuarea celor doua proiecte anterioare, clientii vor beneficia de acelasi grad inalt de confort dat de specificul zonei, de spatiile generoase, dar si de facilitatile specifice acestuia: zone verzi, sisteme de irigatii, jardiniere, banci de odihna, lift interior de 6 persoane cu acces inclusiv la demisol (garaje) unde intrarea se face pe o poarta automata actionata prin telecomanda.

2016 - 2017

In anul 2016 ne-am concentrat pe dezvoltarea celui de-al 6-lea proiect INTEGRA ca parte a conceptului Lidia-Mures.

Acest nou proiect rezidential se afla situat pe strada Alexandru Balas nr. 10, amplasamentul si intregul set de dotari dandu-i caracterul exclusivist, specific proiectelor INTEGRA.

Optimizand conceptul, acest ultim program rezidential are doar 13 apartamente, pastrandu-se un caracter elitist, modern si confortabil.
Am inceput constructia acestui nou proiect rezidential de pe strada Alexandru Balas nr. 12, Lidia-Mures VII.

Mentinem totodata acelasi caracter exclusivist dat de amplasament si dotari, in acord cu conceptul dezvoltat de INTEGRA.

De-asemenea pastram numarul redus de apartamente, construind doar 13 la numar in acelasi stil modern, confortabil, elitist.

2018 - 2020

Am finalizat proiectul rezidential de pe strada Alexandru Balas nr. 12, Lidia-Mures VII.

Ne-am concentrat pe parteneriate in proiecte promovate de colaboratorii nostri.
↰ Inapoi