referinte

dezvoltator proiecte rezidentiale

Proiectele rezidentiale dezvoltate de INTEGRA de la inceputul activitatii si pana in prezent cuprind toate tipurile de locuinte: case unifamiliale cu suprafete variate, duplexuri si apartamente in imobile deosebite.

Elementele comune tuturor acestor tipuri de locuinte sunt functionalitatea, calitatea finisajelor si grija pentru detalii.

Toate aceste proiecte reprezinta dezvoltari imobiliare complete realizate de INTEGRA care includ retele de utilitati, drumuri asfaltate si trotuare.

Ca o sumarizare, din portofoliul INTEGRA mentionam proiectele rezidentiale dezvoltate integral:

  • Benes/Lidia- 22 locuinte unifamiliale si cladirea de birouri si spatii comerciale
  • Calea Martirilor- 8 locuinte individuale si cuplate
  • Integra Nord- 28 locuinte (14 individuale si 14 cuplate) si 2 imobile insumand 30 de apartamente
  • Lidia-Mures I - 16 apartamente
  • Lidia-Mures II - 15 apartamente
  • Lidia-Mures III - 12 apartamente
  • Lidia-Mures IV - 12 apartamente
  • Lidia-Mures V - 12 apartamente
  • Lidia-Mures VI - 13 apartamente
  • Lidia-Mures VII - 13 apartamente

apartamente lidia-mures VI & VII

Intr-o lume in care superficialitatea si lipsa atentie pentru detalii sunt tot mai prezente, INTEGRA va propune altfel de solutii de constructie si amenajare pentru casa.

Cu o experienta de peste 17 ani in dezvoltarea de zone rezidentiale si constructia si amenajarea de cladiri de birouri, comerciale si industriale, INTEGRA este alegerea potrivita pentru cei care doresc sa achizitioneze un apartament fara compromisuri.

Actualul proiect rezidential se afla situat pe strada Alexandru Balas nr. 10, amplasamentul si intregul set de dotari dandu-i caracterul exclusivist, specific proiectelor INTEGRA. Optimizand conceptul, acest ultim program rezidential are doar 13 apartamente, pastrandu-se un caracter elitist, modern si confortabil.

apartamente lidia-mures IV & V

Completand portofoliul de imobile rezidentiale exclusiviste, acest al 4-lea proiect INTEGRA este dezvoltat in zona cuprinsa intre Calea Martirilor, Calea Urseni, Muzicescu si Lidia, pe strada Claude Debussy.

Zona in care se gaseste acest proiect este exclusiv rezidentiala, avand o dezvoltare deosebita in ultimii ani, perioada in care s-au construit in primul rand locuinte unifamiliale (case), dar si cateva imobile cu un numar de 10-12 apartamente si un regim de inaltime de maxim P+3.  
   
Cladirea este dotata cu lift interior de 6 persoane, iar casa scarii are dimensiuni generoase si este luminata datorita acoperisului, care este un luminator pe toata suprafata. Parcela este amenajata cu locuri de parcare, zona verde si banci de odihna.

apartamente lidia-mures III

Situat in zona rezidentiala cuprinsa intre Calea Martirilor, Calea Urseni, Muzicescu si Lidia, pe strada Claude Debussy, acest al 3-lea proiect continua conceptul INTEGRA de apartamente rezidentiale exclusivite. In plus, amplasarea proiectului da o valoare deosebita apartamentelor, iar proprietarilor toate acele benefice specifice unui astfel de proiect aparte.

Gradul de confort este dat si de facilitatile deosebite ale imobilelor si generozitatea suprafetelor. Cladirea este dotata cu lift interior de 6 persoane, iar casa scarii are dimensiuni generoase si este luminata datorita acoperisului, care este un luminator pe toata suprafata. Parcela este amenajata cu locuri de parcare, zona verde, sistem de irigatii si banci de odihna.

apartamente lidia-mures I & II

Acest proiect rezidential este situat in cartierul rezidential cuprins intre Calea Martirilor, Calea Urseni, Muzicescu si Lidia, pe strada Preot Alexandru Balas, una dintre strazile ce fac legatura intre str. Mures si str. Muzicescu.

Proiectul este compus din 2 imobile cu regim de inaltime D+P+2+ETAJ RETRAS cu cate 16, respectiv 15 apartamente fiecare, construite pe 2 parcele de 1.400mp, respectiv 1.600mp.

Zona in care se gaseste acest proiect, este o zona exclusiv rezidentiala care a avut o dezvoltare deosebita in ultimii ani, perioada in care s-au construit in primul rand locuinte unifamiliale (case) si cateva imobile cu un numar mic de apartamente (10-12) si un regim de inaltime de maxim P+3. Pe aceeasi strada, pe langa cele doua imobile, mai este construita o cladire cu apartamente P+3, iar pe restul parcelelor sunt construite doar case. Amplasarea proiectului da valoare deosebita apartamentelor, iar beneficiarilor confort si liniste.

apartamente Integra nord

In 2007 a inceput constructia celor doua imobile de locuinte din cadrul proiectului Integra Nord cu un numar de 30 apartamente cu suprafete cuprinse ??ntre 50 mp si 130 mp, fiind finalizata in 2008-2009.

Aceste imobile fiind amplasate intr-o zona de case in cadrul proiectului INTEGRA NORD nu au in vecinatati cladiri cu mai mult de 2 niveluri, astfel practic obtinand echivalentul unor apartamente in vila cu curti generoase si parcari cu acces automatizat.

Desi este practic un proiect atipic pentru noi, specializarea noastra fiind locuintele individuale, gradul de confort al imobilelor mentionate mai sus, impreuna cu spatiile comune deosebit de generoase (cai de acces, casa scarii, spatiile verzi) creaza un standard INTEGRA adaptat la cerintele de locuinte actuale. Un farmec aparte il au apartamentele pe doua niveluri cu scara interioara de la mansarda.

zona rezidentiala Integra nord

Acest proiect demarat in anul 2005 este cel mai mare proiect Integra si contine 28 de locuinte (14 individuale si 14 cuplate) si doua imobile care contin ??mpreuna 30 de apartamente.

In acest proiect s-au realizat modelele de locuinte care au avut cel mai mare succes in proiectele anterioare si modele noi care au fost realizate prin modificarea modelelor anterioare pe baza cerintelor clientilor.

Acest proiect ofera cel mai mare confort dintre toate proiectele Integra datorita suprafetelor generoase ale parcelelor, modelele de case create dupa cerin??ele clientilor, drumul larg, trotuarele si spa??iile verzi amenajate si gama completa de utilitati care au devenit practic un standard Integra si acesul facil si rapid la punctele de interes din oras. Constructia caselor s-a finalizat  in 2007, iar a imobilelor cu apartamente in 2008-2009.

ZONA REZIDENTIALA Martirilor

Al doilea proiect rezidential Integra, este o mini dezvoltare rezidentiala care a realizat o ???plomba??? pe un teren neutilizat intre doua imobile de pe Calea Martirilor.

Acest proiect a fost realizat intre anii 2003 si 2005 si contine 8 locuinte individuale si cuplate, care au o intimitate si liniste speciala, fiind inconjurate de gradini, fara a avea in vecinatati alte locuinte. Totodata accesul la aceste locuinte este utilizat doar de locatarii acestora. Ca si la primul proiect, s-a realizat bransarea la utilitati si drum de acces asfaltat.

Luand in calcul specificul acestui proiect s-au realizat doua locuinte individuale (cea cu frontul pe Calea Martirilor si cea care ??nchide aleea de acces) si doua grupuri de locuinte cuplate cu 2, respectiv 4 unitati.

ZONA REZIDENTIALA lidia

Acesta este primul proiect rezidential Integra. A fost demarat in anul 1999 si realizat in mai multe etape. Constructia locuintelor a fost finalizata in anul 2003, proiectul continuind in 2004 ??i 2005 cu constructia cladirii cu spatii de birouri si comerciale amplasata pe parcela cu frontul la str. Lidia (actual Maresal Constantin Prezan).

Noutatea absoluta pe piata imobiliara rezidentiala timisoreana (aproape inexistent?? la acea data) a fost construc??ia unitara a unei zone rezidentiale, demarata cu realizarea retelelor de utilitati si a drumului asfaltat. Loca??ia aleasa este cu acces usor pe arterele principale in toate zonele, inclusiv in centrul orasului. Totodata este o zona linistita unde au putut fi realizate parcele suficient de mari pentru a oferi intimitate si spatiu verde.

S-au realizat mai multe modele de case, cu acest prilej studiind si preferin??ele de design si nevoile de spatiu ale clientilor. Au fost realizate locuinte cu design clasic si modern, inclusiv o locuinta proiectata de colaboratorul nostru, arhitect Constantin Ciocan, care a fost premiata pe plan intern si international. Suprafetele construite ale locuintelor sunt intre 130 mp si 260 mp.

Experienta de peste 17 ani. Mai mult decat o casa.